Oferta tortów
SŁODKI KARMEL
UL. CONRADA 8 WARSZAWA
Tort śmietankowy z konfiturą porzeczkową i kruszonką z białej czekolady Tynkowany
Jasny biszkopt przełożony kremem na bazie śmietanki 36% i serka mascarpone, konfiturą porzeczkową oraz kruszonką z palonej białej czekolady.
Otynkowany gorzką czekoladą.
Dekoracja: owoce sezonowe, zioła
Rozmiary:
Mały: 8-10 porcji – 224,00 zł
Średni: 14-16 porcji – 364,00 zł
Duży: 22-26 porcji – 504,00 zł
Cena za kg przy wycenach indywidualnych: 147 zł/kg
Tort śmietankowy z konfiturą malinową i ziemią czekoladową typu naked
Ciemny biszkopt przełożony kremem na bazie śmietanki 36% i serka mascarpone, konfiturą malinową oraz ziemią czekoladową.
Oblany gorzką czekoladą.
Dekoracja: owoce sezonowe, zioła
Rozmiary:
Mały: 6-8 porcji – 126,00 zł
Średni: 12-16 porcji – 252,00 zł
Duży: 20-24 porcji – 378,00 zł
Cena za kg przy wycenach indywidualnych: 126 zł/kg
Tort czekoladowy z konfiturą wiśniową i ziemią czekoladową typu naked
Ciemny biszkopt przełożony musem czekoladowym, konfiturą wiśniową i ziemią czekoladową.
Oblany gorzką czekoladą.
Dekoracja: owoce sezonowe, zioła, wióry czekoladowe
Rozmiary:
Mały: 6-8 porcji – 154,00 zł
Średni: 12-16 porcji – 308,00 zł
Duży: 20-24 porcji – 462,00 zł
Cena za kg przy wycenach indywidualnych: 154 zł/kg
Tort Oreo Tynkowany
Ciemny biszkopt przełożony kajmakiem, kremem śmietankowym z mascarpone i dodatkiem pokruszonych ciasteczek oreo oraz ziemią czekoladową.
Otynkowany ganachem oreo.
Dekoracja: kream oreo, ciasteczka oreo
Rozmiary:
Mały: 8-10 porcji – 224,00 zł
Średni: 14-16 porcji – 364,00 zł
Duży: 22-26 porcji – 504,00 zł
Cena za kg przy wycenach indywidualnych: 147 zł/kg
Tort Kinder Bueno Tynkowany
Jasny biszkopt przełożony kremem Kinder Bueno, prażynką, kremem na bazie śmietanki 36% i mascarpone.
Otynkowany ganachem z białej czekolady
Oblany polewą Kinder Bueno
Dekoracja: kinder bueno, precelki, orzeszki arachidowe, crunch precelkowy, ciasteczka
Rozmiary:
Mały: 8-10 porcji – 224,00 zł
Średni: 14-16 porcji – 364,00 zł
Duży: 22-26 porcji – 504,00 zł
Cena za kg przy wycenach indywidualnych: 147 zł/kg
Tort Mano-Marakuje Tynkowany
Ciemny biszkopt przełożony kremem na bazie śmietanki 36% i serka mascarpone z dodatkiem pulpy mango oraz pokruszoną bezą kokosową.
Otynkowany ganachem z białej czekolady
Oblany czekoladą mango
Dekoracja: czipsy kokosowe, bławatek suszony
Rozmiary:
Mały: 8-10 porcji – 224,00 zł
Średni: 14-16 porcji – 364,00 zł
Duży: 22-26 porcji – 504,00 zł
Cena za kg przy wycenach indywidualnych: 147 zł/kg
Tort Trio Czekoladowe z Baisleysem Tynkowany
Ciemny biszkopt nasączony likierem Baileys, przełożony musem z białej czekolady, musem z mlecznej czekolady i musem z gorzkiej czekolady, z warstwą prażynki.
Otynkowany ganachem z białej czekolady
Oblany gorzką czekoladą
Dekoracja: prażynka, ganache czekoladowy
Rozmiary:
Mały: 8-10 porcji – 224,00 zł
Średni: 14-16 porcji – 364,00 zł
Duży: 22-26 porcji – 504,00 zł
Cena za kg przy wycenach indywidualnych: 147 zł/kg
Tort z musem jogurtowym i jagodami Tynkowany
Biszkopt cytrynowy przełożony musem josturtowym, konfiturą jagodową oraz kruszonką cytrynową.
Otynkowany ganachem z białej czekolady
Dekoracja: jadalne kwiaty, owoce sezonowe
Rozmiary:
Mały: 8-10 porcji – 266,00 zł
Średni: 14-16 porcji – 434,00 zł
Duży: 22-26 porcji – 602,00 zł
Cena za kg przy wycenach indywidualnych: 175 zł/kg
Tort Confetti Tynkowany
Biszkopt confetti przełożony kremem na bazie śmietanki 36% i serka mascarpone, konfiturą malinową oraz kruszonką z białej czekolady.
Otynkowany ganachem z białej czekolady
Oblany gorzką czekoladą
Dekoracja: krem confetti, kolorowe posypki
Rozmiary:
Mały: 8-10 porcji – 266,00 zł
Średni: 14-16 porcji – 434,00 zł
Duży: 22-26 porcji – 602,00 zł
Cena za kg przy wycenach indywidualnych: 175 zł/kg
Tort Red Velvet z kremem chałwowym i konfiturą wiśniową Tynkowany
Czerwony biszkopt przełożony kremem chałwowym na bazie śmietanki 36%, serka mascarpone oraz chałwy, konfiturą wiśniową oraz kruszonką z białej czekolady.
Otynkowany ganachem z białej czekolady
Dekoracja: krem chałwowy, wisienki kandyzowane, jadalne złoto
Rozmiary:
Mały: 8-10 porcji – 266,00 zł
Średni: 14-16 porcji – 434,00 zł
Duży: 22-26 porcji – 602,00 zł
Cena za kg przy wycenach indywidualnych: 175 zł/kg
Tort Pistacjowy Tynkowany
Ciemny biszkopt przełożony kremem na bazie śmietanki 36%, serka mascarpone z dodatkiem pasty pistacjowej oraz konfiturą różaną.
Otynkowany ganachem pistacjowym
Oblany czekoladą pistacjową
Dekoracja: posiekane pistacje, suszone płatki róży
Rozmiary:
Mały: 8-10 porcji – 266,00 zł
Średni: 14-16 porcji – 434,00 zł
Duży: 22-26 porcji – 602,00 zł
Cena za kg przy wycenach indywidualnych: 175 zł/kg
Rozmiary
Tynkowane (10 cm wysokości)
Mały – około 1.5 kg – około 15/10 cm – około 8-10 porcji
Średni – około 2.5 kg – około 18/10 cm – około 14-16 porcji
Duży – około 3.5 kg – około 22/10 cm – około 22-26 porcji
Powyżej 26 porcji wagę tortu dobieramy indywidualnie
Typu Naked (8 cm wysokości)
Mały – około 1 kg – około 15/10 cm – około 6-8 porcji
Średni – około 2 kg – około 20/10 cm – około 12-14 porcji
Duży – około 3 kg – około 26/8 cm – około 20-24 porcji
Powyżej 24 porcji wagę tortu dobieramy indywidualnie


Dekoracja
tynkowanie kremem maślanym +10 zł/kg
Akcesoria do tortu piętrowego +35 zł
Kwiaty jadalne – wyceniane indywidualne
Kwiaty żywe (określić kolorystykę) – wyceniane indywidualne
Jadalne złoto +25 zł/kg (przy tortach piętrowych wyceniane indywidualnie)
Słodycze (oreo, kinder bueno, snickers, kinder niespodzianka) + 10 zł/kg
Torty piętrowe wykonujemy od 6 kg.

Zadzwoń
+48 507 089 056
Adres
Josepha Conrada 8
Warszawa
Godziny Otwarcia
Codziennie
10:00 - 21:00